Големият финал на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

02 дек. 2018
fresh

Големият финал на Откраднат живот: Анатомия на гнева
Зрителите ще видят дългоочакваната развръзка на шести сезон в 20.00ч. по NOVA
След успеха на турнето на „Откраднат живот“, което посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, специалната прожекция в столицата ще постави финал на шести сезон в присъствието на звезди, екип и фенове. На 7 декември от 19:30ч. Най-големите почитатели на сериала в София ще имат възможност да видят самия финал на голям екран в присъствието на каста на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Прожекцията на дългоочаквания епизод, който ще разтърси зрителите, ще бъде в салоните на Cinema City в Paradise Center. Билетите за събитието са в продажба от днес.

Зрителите ще видят дългоочакваната развръзка на шести сезон на 7 декември в 20.00ч. в ефира на NOVA. Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще преобърне много от очакваните събития, а в духа на традицията някои от развръзките ще настъпят в последните минути. Доктор Огнянова ще трябва да вземе решение готова ли е да продължи напред, да се раздели с миналото и да започне от начало. Същевременно Ина и доктор Тасев ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни емоции.

„Финалният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ за пореден път ще изненада зрителите. Както в реалния живот, така и тук за едни ще има щастлив край, а за други ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има свой момент“, загатват от екипа на най-успешния български медицински сериал.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

  • Коментари
  • Трябва да си се логнал да постваш коментар
    Вече имате регистрация? Вход