Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата (2013)
5.9 IMDB Рейтинг 97 прегледа

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата (2013)

(САЩ)

Режисьор:

Тор Фройдентал

Участват:

Стенли Тучи, Левин Рамбин, Даниел Кудмор, Дерек Миърс, Дъглас Смит, Антъни Хед, Джейк Ейбъл, Шон Бийн, Логан Лърман, Брандън Т. Джаксън, Миси Пайл, Нейтън Филиъ и др.
Фантастичният филм „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата / Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)“ е директно продължение на спечелилия над 200 милиона долара хит от 2010-та година „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии“.
Логан Лърман се завръща за втори път в образа на младия полубог Пърси Джаксън, който заедно с приятелите си Анабет и Гроувър е изправен пред най-сериозното изпитание досега – а именно да спаси целия свят от унищожение. За да изпълнят мисията си Пърси, Анабет и Гроувър се впускат в необикновено пътешествие в търсене на митичното Златно руно, което притежава силата да опази човечеството и да осигури по-спокойно бъдеще на лагера за полубогове “Half-Blood”.Но задачата се оказва по-трудна от очакваното и Пърси е принуден да премине през мистериозните и зловещи води на Морето на чудовищата, което е познато в човешкия свят като Бермудския триъгълник. Времето изтича и преди да се доберат до Златното руно Пърси и приятелите му ще трябва да се преборят с ужасяващи водни същества, армия от зомбита и могъщия Кронос.

  • Коментари
  • Информация
  • Информация

    Няма информация за показване.

    Трябва да си се логнал да постваш коментар
    Вече имате регистрация? Вход