Как да гледаме?

Как да гледам филми онлайн?

Какво е нужно да имате на компютъра Ви за да гледате Филм Онлайн ?

– Актуална версия на уеб браузър по ваш избор. Препоръчваме : Google Chrome, Mozilla FireFox, Opera
Adobe Flash Player – на почти всички нови компютри с Windows той идва инсталиран, но винаги можете и сами да си го инсталирате или обновите до най-новата му версия от тук – Adobe Flash Player. Препоръчваме да сте с най-новата му версия за да работят филмите безпроблемно. В противен случай, може плейъра да Ви подкани да го обновите.

Как да инсталирам Adobe Flash Player?

Разбира се най-лесния начин да инсталирате Флаш плеър за Windows е като отидете в главния сайт – Adobe Flash Player

След което махате 2те отметки по средата на екрана, след това натискате Install Now. След това би трябвало да започне да се инсталира плеъра, но дори да не започне ще Ви предложи да го инсталирате Ръчно след което, ще Ви даде да си изтеглите един файл. Инсталирате ръчно този файл, важно е да затворите браузъра (Mozilla, Chrome, Opera) докато тече инсталацията. След което може да го стартирате.

Най-чести проблеми

 • Филма не тръгва

Ако ползвате операционна система Windows версии XP, 7, 8 oбновете своя Флаш плеър до най-новата му версия от тук –Adobe Flash Player

Ако ползвате другa операционна система различна от Windows – например – Linux или Mac OS , която няма предварително инсталиран Adobe Flash Player можете и сами да си го инсталирате или обновите до най-новата му версия от тук – Adobe Flash Player
От тази страница трябва да изберете с коя операционна система сте и да натиснете Download now. Следвайте указанията по нататък

 • Филма тръгва, но прекъсва, засича често

В този случай оставете плейъра на пауза, след 2-3 минути натиснете отново плей.

 • Филмът не тръгва

Възможно е връзката, която сме предоставили да е изтрита, ние не можем да следим тези неща защото файловете към които препращаме не ги качваме ние.

Как да гледате сериали онлайн.

Принципно системата ни е направена за да може да се гледат филми онлайн, отгоре където пише Част № е номера на частта, респективно епизод номер, както при повечето западни сериали имат по 10-20 епизода и могат да се гледат по ред без да е нужно допълнително сърфиране в сайта за да откриете епизода, който Ви трябва.
 
Ако имате въпроси, може да се свържете с нас от формата за контакт.

ВАЖНО!!! Ако даден епизод на даден сериал не тръгва, това може да е поради няколко причини. Първата е да показва: Реклами, това означава,че въпросният епизод не е излезнал все още, епизодите се добавят автоматично от нашата система, а линковете веднага след като излезнат. При някои филми е възможно да не зарежда нищо, нито реклами а просто едно празно място – това е когато линкът който се опитва да зареди сайта е към сайт, който вече не съществува. Моли Ви за разбиране при проблем със зареждането на филмите и сериалите. Благодарим Ви,че ни посетихте.

МНОГО ВАЖНО!!! Понякога плейъра не тръгва веднага, натиснете Плей бутона, изчакайте да започне да зарежда и помнете,че поради рекламите понякога е възможно плейъра да се забави с пускането на филма до около минута за това бъдете търпеливи. Възможно е до като тръгне филма да изкочат няколко прозорчета, затваряте ги, ние не можем да влияем над тези реклами. Ако видите плейър-картинката, то най-вероятно гледането ще стане в друг сайт защото добавилия линка желае това.

 • Коментари
 • Трябва да си се логнал да постваш коментар
  Вече имате регистрация? Вход

  Коментари (15)

  1. sajelqvam no saita vi ne struva ni6to ne trugva ima xubavi filmi ni go podobrete каза:

   sajelqvan no si opravete saita ni6to ne tragva

   1. nikolaykolev каза:

    Аз пък съжалявам, че не сте достатъчно възпитани и пишете на „маймуница“. Оправете си кирилицата!

  2. Иванова каза:

   Супер сайт много хубави филми

  3. eli каза:

   vsi4ko e perfektno samo taka i napred

  4. Оня каза:

   Първо ме принуждавате да си изключа Add блоковете. Изключвам ги и веднага при опит да пусна файла съм връхлетян от мошеннически комарджийски и тем подобни помиярски сайтове… Въпреки това накрая нищо не тръгва… Вие сте за съд според мен!!!

  5. fresh каза:

   Здравейте, има си бутон за алармиране ако даден филм не работи. Изключение правят новите сериали, които още не са излезнали никъде. Колкото до рекламите по-добре да изкочат 2-3 прозореца, след което да ги затворите отколкото на всеки 3 минути да гледате по 1 минута реклами. Според мен освен тези 3 прозорчета които изкачат няма други реклами, които да Ви карат да чакате. Ако желаете да гледате по 5 минути реклами на сериал от 40 минути има и други места където може да ги гледате с такива реклами. Относно комарджийството НЕ НИЕ определяме какви са тези реклами, на дали има реклами които са харесват на хората, като тези на лекарства по ТВ.

  6. qweqwe каза:

   Много хубав сайт давайте още повече нови сериали

   1. Елиза каза:

    Здравейте. Не мога да разбера защо изобщо не ми излиза прозореца за онлайн гледане. Вместо него има реклама, която не изчезва каквото и да правя. И така, освен заглавието на серияла, който искам да гледам и рекламите, друго няма.

    1. fresh каза:

     Елиза, помисли, кои филми искаш да гледаш. Дали не си опитала да гледаш Сериали, които не са им излезнали още епизодите?

  7. ivan slavov каза:

   ne nuskate filmite

  8. nikolaykolev каза:

   Чудесен сайт, намерих всичко каквото ми трябва. Благодаря ви!

  9. diana1234567 каза:

   защо не се отваря и не тръгва

  10. Mitko1981 каза:

   Nemoga da gledam siralite