нов

нов etiketine ait haberler listeleniyor.

Нов премиерен сериал по bTV – Сълзи от рая

05 май 2019
Турски сериали
fresh

Сълзи от рая - Нов сериал
Сълзи от Рая(Cennet’in Gözyaşları), който стартира на 16-и май (четвъртък) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV. В поредицата се разказва за Дженет, която е изоставена като бебе и се бори сама с живота, търсейки отчаяно майчина любов. Възпитана от баба си, тя няма много, освен един добър приятел, който изгубва заради инцидент. Години по-късно, въпреки тъжното си минало, Дженет се бори да се превърна в най-добрата студентка по архитектура. След дипломирането майката на приятелката ѝ Мелиса ѝ предлага работа в мечтаната от Дженет фирма. Там тя среща Селим – приятелят от детството, който е забравила. Тяхната връзка не се нрави на майката на Мелиса, която планира да ожени дъщеря си за Селим. Когато открива родилен белег на ръката на Дженет – същият като на бебето, изоставила преди 20 години, майката на Мелиса прави всичко възможно да се отърве от Дженет. Главните роли в Сълзи от Рая са поверени на Берк Атан (Саваш от „Слънчеви момичета), Алмида Ада (Част от мен), Есра Ронабар, Юсуф Акгюн (Огледален свят), Зехра Йълмаз и други.

bTV с нов турски сериал премиера в Българския ефир

04 май 2019
Турски сериали
fresh

Втори шанс сериал по бТВ
ЕКСКЛУЗИВНО: bTV завърта нов турски сериал…

Драмата „Втори шанс“ (Kalbimdeki Deniz) стартира на 07-и май (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч. по bTV, на мястото на „Всичко може да се случи“.

„Втори шанс“ се излъчва в Турция от октомври 2016 г. до март 2018 г. и съдържа 60 оригинални епизода.

Главните роли се изпълняват от Йозге Йозберк („Пламъкът на сърцето“), Кутси, Йешим Джерен Бозоолу („Моят живот“), Себахат Кумаш, Девин Йозгюр Чънар, Хакан Ератик и др.

Сериалът разказва историята на Дениз (Йозге Йозберк) – млада семейна жена, която има всичко, за което всяка друга би си мечтала. Внезапно обаче съпругът ѝ изчезва безследно и тя остава сама с болния си баща и двете си деца. Дениз загубва всичко, което някога е имала, а дните ѝ се превръщат в борба за оцеляване… докато не среща Мират (Кутси), който я спасява и повежда отново по пътя на любовта. Дали надеждата и куражът могат да възродят силата на обичта – разберете в епизодите на сериала „Втори шанс“…

Източник: ТВ Програмата

Тъжната истина за БГ Телевизиите

22 мар. 2019
Новини
fresh

Бригада нов дом
В 21 век сме и интернет технологиите са напреднали, но все още има хора които вярват и гледат телевизия. Много от тях се чудят как преживяват те. Е, сега ще Ви разкрия как точно правят от една напълно благородна кауза купища пари. Става дума за предаването „Бригада нов дом“, излъчвана по БТВ всеки четвъртък от 21 часа. Повечето хора, които следят поредицата смятат,че каузата е благородна и телевизията „Дарява“ на бедни семейства нови домове, напълно ремонтирани и обзаведени. Да това наистина е така, но повечето хора не знаят какъв е принципа на действие на предаването.

Според наши източници огромно количество от материалите и обзавеждането се дава безвъзмездно от големите вериги магазини, които намират мястото си в предаването. Остава труда на Мария Силвестър и неуморните момчета, които заслужено си поделят по около 1000 лв / 5 дена, операторски екип, които заснема предаването от 4 човека и те взимат около 1000 лв / 5 дена, обработка на предаването, работа за 1 ден на режисьор, работа за 3 дена на аниматор или общо 24 човеко/часа работа.

Което прави около 20 000 лв, също така предаването си има бюджет за обзавеждането, закупуване на легла(които не са дарени в замяна на реклама), бои, санитария и още куп неща в размер на 30 000 лв, което струва на медията около 50 000 лв на епизод. Телезияита излъчва предаването в прайм-тайма защото много хора обичат да го гледат. Да и тук логично си казваме благородна телевизия, прави много хора щастливи, което е факт и никой не може да го отрече. Според тарифата на БТВ, от 1 февруари рекламен блок до 30 секунди времетраене струва на рекламодателя 9948 лв без ДДС, в предаването има общо 2 рекламни блока по около 6 минути от които 5 минути са реклами и 1 минута е реклами на тяхни предавания, които са безвъзмездни(очаквайте). това са общо около 20 реклами по 30 секунди. Според тарифата на телевизията те прибират апетитните 198 960 лв без ДДС.

Това е само от 1 излъчване на предаването, като в тази цена не се включват парите които всеки оператор превежда на медията за всеки абонат на кабелна ТВ или Сателитна такава. По данни на оператори тази цена е около 6 лв / месец за абонат.

Според казаното до тука, може да си представите колко „благородно“ е да се дарява. Печалба за медията около 100 000 лв от първото излъчване. Медията освен,че прибира 100 000 лв от предаването тя си запазва всички права върху него, което би рекло,че тя си го излъчва периодично и печели още от рекламите, на всичкото отгоре медията разполага и с ПЛАТЕНА интернет платформа където още „скубе“ от българския данъкоплатец. На всичкото отгоре предаването се излъчва и по други канали на медията, където печалбите са в пъти по-малки, но за сметка на това предаването се е изплатило много отдавна.

В тази статия съм включил само и единствено факти, нищо лично към самото предаване, може би едно от малкото стойностни предавания, което дарява радост на бедни български семейства. Аз лично изпитвам респект към предаването и труда на всички участници в него.