нова тв

нова тв etiketine ait haberler listeleniyor.

Защо няма НОВА HD?

29 апр. 2019
Новини
fresh


Това е един от най-наболялите проблеми, считани от потребителите в цялата страна, за съжаление отговорът на въпроса не е един. В днешно време 4к телевизорите не са лукс, постижим само за определена група хора. Първата пречка пред Нова ТВ да въведе изцяло HD продукция разбира се е свързана с техниката, трябват доста HD камери а те разполагат с такива, но са малко и се използват само за Платения спортен канал – Диема Спорт и Диема Спорт 2 защото продукцията, която закупуват е с ХД качество а и потребителите са си заплатили за това качество на мачовете, които се излъчват по двата платени канали. Втората причина, но не по важност това е факта,че телевизията за огромно разочарование на българите не е Българска. Да Нова Броудкастинг Груп е българска, но тя съвсем не си дърпа сама конците, те се дърпат от далечна швеция – MTG(Modern Times Group), а те нямат интерес сигналът да бъде доставен като HD.

При тях печалбата е на първо място и това донякъде е причината да не бъде въведен HD формат. Упасенията на компанията са,че с повишаване на качеството на картината няма да могат да повишат цената искана към кабелните оператори, нещо повече, наскоро Нова разтрогна договорът си с един от мобилните оператори поради финансови проблеми и искат каналите да бъдат достъпни САМО и единствено за хора, които са си заплатили за тази услуга, а не за клиенти на оператора, с няколко думи, който не плаща не трябва да гледа.

Трета причина да няма HD е,че тя е един вид монополист(винаги бива предложена от кабелните и мобилни оператори на какъвто и да било план) а цената е същата 4.61 лв / абонат за всичките 5 канала на дружеството, а именно Нова, Диема, Диема Фемили, Кино Нова и Нова Спорт. Допълнително се заплаща, ако желаете да закупите и спортните два канала на цена от „скромните“ 6.99 лв/месец, към този пакет се предлага и Trace Sport Stars(канал аутсайдер), които се стреми да запълни спортната празнина около живота на спортистите извън полето им за изява.

Големият финал на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

02 дек. 2018
Български сериали
fresh

Големият финал на Откраднат живот: Анатомия на гнева
Зрителите ще видят дългоочакваната развръзка на шести сезон в 20.00ч. по NOVA
След успеха на турнето на „Откраднат живот“, което посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, специалната прожекция в столицата ще постави финал на шести сезон в присъствието на звезди, екип и фенове. На 7 декември от 19:30ч. Най-големите почитатели на сериала в София ще имат възможност да видят самия финал на голям екран в присъствието на каста на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Прожекцията на дългоочаквания епизод, който ще разтърси зрителите, ще бъде в салоните на Cinema City в Paradise Center. Билетите за събитието са в продажба от днес.

Зрителите ще видят дългоочакваната развръзка на шести сезон на 7 декември в 20.00ч. в ефира на NOVA. Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще преобърне много от очакваните събития, а в духа на традицията някои от развръзките ще настъпят в последните минути. Доктор Огнянова ще трябва да вземе решение готова ли е да продължи напред, да се раздели с миналото и да започне от начало. Същевременно Ина и доктор Тасев ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни емоции.

„Финалният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ за пореден път ще изненада зрителите. Както в реалния живот, така и тук за едни ще има щастлив край, а за други ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има свой момент“, загатват от екипа на най-успешния български медицински сериал.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.