ново

ново etiketine ait haberler listeleniyor.

Как ще се казва новият сериал по bTV

20 дек. 2020
Турски сериали
fresh

Безмилостен град

Ясен е сериалът, който ще заеме мястото на приключилия миналата седмица турски хит “Завинаги”. bTV завърта всеки делничен ден от 20 часа поредицата “Безмилостен град” (Zalim İstanbul). Излъчването ще започне от 4 януари (понеделник) от 20.00 часа.

“Безмилостен град” или в оригинален превод – “Жестокият Истанбул”, се излъчва в родната си Турция от април 2019 до юни 2020 г. Съдържа 39 оригинални епизода от по 120 минути и има два сезона.

“Безмилостен град” събира някои от най-известните лица на турската телевизия, които сме гледали и в България. Сред тях са Фикрет Кушкан (“Златната клетка”), Дениз Уур (“Фалшива принцеса” и “Огледален свят”), Мине Тугай (“Времето лети”, “Кварталът на богатите” и “Твоят мой живот”), Озан Долунай (“Висше общество”), Бахар Шахин (“Моят живот”), Идрис Неби Ташкан (“Г-жа Фазилет и нейните дъщери”) и други.

Сериалът разказва историята на Сехер (Дениз Уур) и нейните три пораснали деца, с които тя се мести да живее в Истанбул.Тя започва работа като прислужница в имението на известния бизнесмен Агах Карачай (Фикрет Кушкан), но това е само привидната причина за преместването ѝ. В основата на всичко стои Джерен (Бахар Шахин) – една от двете ѝ дъщери, която в амбицията си да се спаси от бедния живот в малкия град и успява с хитрост да си уреди брак с един от синовете в голямото и заможно семейство Карачай в Истанбул. Тя запазва това в тайна от всички до деня на сватбата си. Подробността, която обаче Джерен не знае и която ще ѝ струва много скъпо, е, че докато смята, че ще се омъжи за красивия Дженк (Озан Долунай), всъщност е подготвяна за съпруга на неговия братовчед, тежко болният Недим (Беркер Гювен), който е прикован на инвалидна количка. Всичко се обърква още повече, когато Сехер научава, че не е дошла в Истанбул, за да работи, а за да “продаде” дъщеря си.