Дума на честта

Дума на честта etiketine ait haberler listeleniyor.

Свалят от екран „Дума на честта“

05 ное. 2020
Турски сериали
fresh

Пореден сериал пада жертва на ниските рейтинги в Турция! „Дума на честта“ (Şeref Sözü) е заглавието, което не успя да привлече очаквания висок интерес и се провали, поради което ще бъде финализирано преждевременно. Развръзката на драмата, оглавявана от Толгахан Сайъшман, ще бъде показана по ShowTV още тази сряда, 4 ноември, в едва 4-тия ѝ епизод.

Още със старта си „Дума на честта“, продуциран от Tims&B Productions, отчете нисък рейтинг от 2%. Ръстът, който отбеляза с втората си серия и с който се доближи до три пункта и половина, се оказа мимолетен, тъй като с третата си миналата седмица сериалът отново рухна. Катастрофално е представянето му сред интелигенцията – под 2%. Уви, подобни крайно незадоволителни резултати не позволяват на екипа да продължи работа по проекта, тъй като закономерно постъпващите приходи от реклами са недостатъчни.

„Şeref Sözü“ бе един от най-мащабните и обещаващи нови сериали този сезон в южната ни съседка. Освен със звездния си каст, драмата блестеше и с огромно плато, построено на остров в Турция специално за заснемането ѝ. Уви – напразно…