season 2

season 2 etiketine ait haberler listeleniyor.

Втори сезон на The Witcher (Вещерът)

15 фев. 2020
Американски сериали
fresh

The Witcher - Sezon 2
Малко неочакваният успех на сериала The Witcher осигури втори сезон на продукцията и неговите снимки трябва да започнат още този месец в Англия. След това екипът ще се премести в Шотландия и в части от Източна Европа. Тези локации ще дадат необходимата средновековна атмосфера за фентъзи сагата. Очаква се сезон две да бъде пуснат едва следващата година, така че ви трябва търпение.

Добрата новина е, че семейството на The Witcher се разраства и актрисата Кармел Ланядо ще се присъедини към шоуто. Тя ще влезе в ролята на Вайълет – младо момиче, чието игриво поведение прикрива далеч по-хитър и садистичен характер.

Актрисата е относително ново име в шоубизнеса. Видяхме я съвсем наскоро във филма Doolittle като лейди Роуз, както и като малката Лоти в мини сериала A Christmas Carol на FX. Доколкото си спомняме, в игрите или книгите The Witcher няма героиня с името Вайълет, така че вероятно се касае за оригинален персонаж.

Освен това се носи слух, че актьорът Кристофър Хивю ще се присъедини към The Witcher за новия сезон. Феновете го познават от ролята му на Tormund Giantsbane от хитовия сериал „Игра на тронове“. Накрая, продуцентката Лорън Хисрич потвърди, че има планове за повече от пет сезона на The Witcher, така че изглежда сериалът ще се радва на дълъг живот.