Американски сериали

Американски сериали kategorisine ait haberler listeleniyor.

Втори сезон на The Witcher (Вещерът)

15 фев. 2020
Американски сериали
fresh

The Witcher - Sezon 2
Малко неочакваният успех на сериала The Witcher осигури втори сезон на продукцията и неговите снимки трябва да започнат още този месец в Англия. След това екипът ще се премести в Шотландия и в части от Източна Европа. Тези локации ще дадат необходимата средновековна атмосфера за фентъзи сагата. Очаква се сезон две да бъде пуснат едва следващата година, така че ви трябва търпение.

Добрата новина е, че семейството на The Witcher се разраства и актрисата Кармел Ланядо ще се присъедини към шоуто. Тя ще влезе в ролята на Вайълет – младо момиче, чието игриво поведение прикрива далеч по-хитър и садистичен характер.

Актрисата е относително ново име в шоубизнеса. Видяхме я съвсем наскоро във филма Doolittle като лейди Роуз, както и като малката Лоти в мини сериала A Christmas Carol на FX. Доколкото си спомняме, в игрите или книгите The Witcher няма героиня с името Вайълет, така че вероятно се касае за оригинален персонаж.

Освен това се носи слух, че актьорът Кристофър Хивю ще се присъедини към The Witcher за новия сезон. Феновете го познават от ролята му на Tormund Giantsbane от хитовия сериал „Игра на тронове“. Накрая, продуцентката Лорън Хисрич потвърди, че има планове за повече от пет сезона на The Witcher, така че изглежда сериалът ще се радва на дълъг живот.

„Чернобил“ – нов минисериал на HBO

31 май 2019
Американски сериали
fresh

Чернобил - Нов сериал
На 6 май HBO започва да излъчва сериал, посветен на една от най-големите трагедии, причинени от човешката дейност.
На 26 април 1986 година се случва тежка промишлена авария в Чернобилската атомна електроцентрала в СССР. Тя се приема за най-тежката авария в историята на ядрената енергетика. Предизвиква облак от радиоактивни отпадъци, който преминава над части от СССР, Източна Европа и Скандинавия. Обширни райони в днешните Украйна, Беларус и Русия са замърсени, а около 200 хил. души са евакуирани от родните си места. Близо 60% от радиоактивните отпадъци падат на територията на Беларус.
Сериалът на HBO проследява историята на аварията. Той разказва за смелостта на мъжете и жените, които жертват себе си, за да спасят населението на Европа от ужасяваща катастрофа. Може би именно техните действия са предотвратили възникването на още по-тежки последици за всички нас.

The 100 / Стотината – Сезон 6

11 мар. 2019
Американски сериали
fresh
стотината

стоте, новия сезон 6 от фантастичната сага

Съвсем скоро започва и новият сезон на фантастичната сага – Стоте(Стотината). Премиерата е на 30 април 2019, тогава ще разберем каква ще бъде съдбата на останалите от групата на Кларк. Междувременно, последния епизод на 5ти сезон се разбра,че Монти и Харпър няма да участват новият 6ти сезон, тъй като те умират в края на епизода и се оказва,че имат син, който е като благословия за Кларк и компания. През периода в който, сериалът беше в почивка покачи отново рейтинга си в IMDB на 7.8 а последните епизоди на 5ти сезон имаха оценка от 9.8 от 10, което е значително повишение спрямо предходния период. Какво точно ще се случи, предстои да разберем, ако случайно сте пропуснали да гледате предходните епизоди, гледайте ги, няма да съжалявате.