Red Dawn / Червена зора (2012)
5.8 IMDB Рейтинг 155 прегледа

Red Dawn / Червена зора (2012)

(САЩ)

Режисьор:

Дан Брадли

Участват:

Крис Хемсуърт, Джош Пек, Джош Хътчерсън, Ейдриан Палики, Изабел Лукас, Конър Круз, Едуин Ходж, Брет Кълън, Алиса Диаз, Джулиан Алкараз и др.
Приключенският екшън с Крис Хемсуърт и Изабел Лукас „Червена зора / Red Dawn (2012)“ разказва за жителите на малък град в щата Вашингтон, които се превръщат в мишени на масирано севернокорейско нападение. Пристигнали с флотилия от самолети вражеските войници завземат не само малкото градче, но и цялата страна. Бързо и без никакво предупреждение всички жители се превръщат в затворници на собствените си градове.
Решени да се борят на всяка цена и да сложат край на окупацията група младежи от вашингтонския град, предвождани от непоколебимия Джед Екърт (Хемсуърт), се насочват към обширна гориста местност където започват да тренират и да планират своите бъдещи атаки.
Приели името “Върколаците” (вдъхновено от наименованието на гимназиалния талисман) и превърнали се в партизанска група младите момчета и момичета отвръщат на удара и се впускат в безмилостна битка на живот и смърт.

  • Коментари
  • Информация
  • Информация

    Няма информация за показване.

    Трябва да си се логнал да постваш коментар
    Вече имате регистрация? Вход