The Kite Runner / Ловецът на хвърчила (2007)
7.6 IMDB Рейтинг 152 прегледа

The Kite Runner / Ловецът на хвърчила (2007)

(САЩ, Китай)

Режисьор:

Марк Фостер

Участват:

Калид Абдала, Хомайон Ершади, Зекериа Ебрахим, Сайд Тагмао, Биг Спенс, Келси Странахън, Шон Тоуб, Атоса Леони, Навид Негахбан и др.
Кабул през 70-те години на XX в. Дванайсетгодишният Амир, останал сиpaк при paждането си, жадува за одобрението на своя суров баща и се надява да го получи, като спечели прочутия гpaдски турнир – бой с хвърчила. За да е пълен триумфът му, Амир трябва да занесе у дома последното прекършено от него хвърчило. Приятелят му Хасан, син на слугата в техния дом, е най-добрият ловец на хвърчила. Амир побеждава, но никой не подозиpa каква цена трябва да платят и двамата, единият – жертва на жестоко насилие, другият – безмълвен наблюдател, чието малодушие ще го измъчва и ожесточава.
Калифорния през 2001 г. Амир е известен писател, женен е, и макар да описва родината си в своите романи, не я е виждал вече четвърт век. Но един телефонен paзговор става причина да се върне там и да потърси онова, което не може да му даде Новият свят – изкуплението.

This content is protected. Please enter the password to access it.

<img src="https://1.bp.blogspot.com/-09K8Xi8qidA/XzOpQja24RI/AAAAAAAARYk/0tQeE9N-vPsJ7xROiOwWSf7R8wqkWcyXwCPcBGAYYCw/s640/intro.png" alt="Гледай филма" />


  • Коментари
  • Информация
  • Информация

    Няма информация за показване.

    Трябва да си се логнал да постваш коментар
    Вече имате регистрация? Вход