Почукай на вратата ми – Турски сериал

27 окт. 2020
fresh
Сериалът, бележещ завръщанията на екран на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин – „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), стартира в Турция на 1 юли! Обещаващото лятно заглавие, продуцирано от компания MF Yapım, ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турския канал FOX. Всички подробности около новата романтична комедия научавате в следващите редове!
Освен Ханде Ерчел, позната в България от „Слънчеви момичета“, „Любовта не разбира от думи“ и „Черната перла“, и Керем Бюрсин, чиято звезда изгря във „В очакване на слънцето“ и когото сме гледали у нас в „Сърцето на града“, в актьорския състав на „Почукай на вратата ми“ ще видим още Неслихан Йелдан („Цвете от изтока“, „Сезонът на черешите“ и „Завинаги“), Биге Йонал, Еврим Доан, Исмаил Еге Шашмаз, Анъл Илтер, Мелиса Дьонгел, Чааръ Чътанак, Елчин Афаджан, Ситаре Акбаш, Башак Гюмюлджинелиоулу, Алиджан Айтекин, Сарп Бозкурт, Ахмет Сомерс, Дорукхан Кенгер, Илкяз Арлан и Сибел Мелек Арат.
Режисьор на „Почукай на вратата ми“ е Ендер Мъхлар, известен с работата си по „Навсякъде ти“ (Her Yerde Sen), а сценарист е Айше Юнер Кутлу, участвала в написването на „Свободен дух“ (Erkenci Kuş). Музикалните теми, които ще съпровождат сериала, пък са композирани от Джем Йоет, работил по-рано по „Малки убийства“, „Свободен дух“ и „Една семейна история“.
В основата на сюжетното развитие в „Почукай на вратата ми“ стои Еда (Ханде Ерчел) – девойка, възлагаща всички надежди за бъдещето си на образованието си. Работейки като цветарка, за да се препитава, докато учи, Еда ще остане разочарована, щом разбере, че стипендията за образованието ѝ в чужбина бива прекъсната. Точно в този труден за нея момент тя среща Серкан (Керем Бюрсин) – млад бизнесмен, който ѝ предлага да поеме разходите по следването ѝ при едно условие – за два месеца да я представя пред обкръжението и семейството си като своя годеница. Колкото и против да е, Еда се съгласява и така двамата със Серкан поемат по път без връщане назад, в който любовната им игра постепенно ще стане реалност.
  • Коментари
  • Трябва да си се логнал да постваш коментар
    Вече имате регистрация? Вход