ТОП 10 места за живот в слънчевата система
8.9 IMDB Рейтинг 266 прегледа

ТОП 10 места за живот в слънчевата система

(България)

Режисьор:

Петър Иванов

Участват:

Иван Шишков
С напредване на технологиите човечеството се е устремило към своето бъдеще но какво точно ще се случи никой не знае, но в тази класация ще разберете какво най-вероятно ще бъде измислено през следващите 50-60 години. Например колата от бъдещето, която ще може да ви закара до където пожелаете без да е нужно да шофирате. Също така ще разберете какви ще бъдат лекарствата от бъдещето, кои области ще лекуват и други интересни факти около фармацефтиката.

Какви дрехи ще ни предложи бъдещето които да са удобни и ползотворни. Ядрено диамантени батерии с живот по-дълъг от 500 години. Кога ще бъде най-вероятно първият круиз до луната. Също така ще разберете какви нови градове ще бъдат построени под водата и доколко ще са ефективни.

Кога ще бъде направен първият град на Марс, и какви ще са пречките пред създаването му. Всичко това и много други неща ще разберете ако гледате цялата класация. Изпълнена с невероятни факти граничещи с научната фантастика, тази класация ще ви запозная с невероятното бъдеще.

  • Коментари
  • Информация
  • Информация

    Няма информация за показване.

    Коментарите са забранени!