Loading...

Турски сериали

Турски сериали kategorisine ait haberler listeleniyor.

Нов премиерен сериал по bTV – Сълзи от рая

05 май 2019
Турски сериали
fresh

Сълзи от рая - Нов сериал
Сълзи от Рая(Cennet’in Gözyaşları), който стартира на 16-и май (четвъртък) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV. В поредицата се разказва за Дженет, която е изоставена като бебе и се бори сама с живота, търсейки отчаяно майчина любов. Възпитана от баба си, тя няма много, освен един добър приятел, който изгубва заради инцидент. Години по-късно, въпреки тъжното си минало, Дженет се бори да се превърна в най-добрата студентка по архитектура. След дипломирането майката на приятелката ѝ Мелиса ѝ предлага работа в мечтаната от Дженет фирма. Там тя среща Селим – приятелят от детството, който е забравила. Тяхната връзка не се нрави на майката на Мелиса, която планира да ожени дъщеря си за Селим. Когато открива родилен белег на ръката на Дженет – същият като на бебето, изоставила преди 20 години, майката на Мелиса прави всичко възможно да се отърве от Дженет. Главните роли в Сълзи от Рая са поверени на Берк Атан (Саваш от “Слънчеви момичета), Алмида Ада (Част от мен), Есра Ронабар, Юсуф Акгюн (Огледален свят), Зехра Йълмаз и други.

bTV с нов турски сериал премиера в Българския ефир

04 май 2019
Турски сериали
fresh

Втори шанс сериал по бТВ
ЕКСКЛУЗИВНО: bTV завърта нов турски сериал…

Драмата “Втори шанс” (Kalbimdeki Deniz) стартира на 07-и май (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч. по bTV, на мястото на “Всичко може да се случи”.

“Втори шанс” се излъчва в Турция от октомври 2016 г. до март 2018 г. и съдържа 60 оригинални епизода.

Главните роли се изпълняват от Йозге Йозберк (“Пламъкът на сърцето”), Кутси, Йешим Джерен Бозоолу (“Моят живот”), Себахат Кумаш, Девин Йозгюр Чънар, Хакан Ератик и др.

Сериалът разказва историята на Дениз (Йозге Йозберк) – млада семейна жена, която има всичко, за което всяка друга би си мечтала. Внезапно обаче съпругът ѝ изчезва безследно и тя остава сама с болния си баща и двете си деца. Дениз загубва всичко, което някога е имала, а дните ѝ се превръщат в борба за оцеляване… докато не среща Мират (Кутси), който я спасява и повежда отново по пътя на любовта. Дали надеждата и куражът могат да възродят силата на обичта – разберете в епизодите на сериала “Втори шанс”…

Източник: ТВ Програмата

Днес в Горчива любов – Премиера

02 ян. 2019
Турски сериали
fresh

Горчива любов премиера

Ето какво ще се случи в горчива любов
Мелек закъснява за концерт. Уверява баща си, че ще се справи успешно с последните си изпити.

Шофьорът на Булут го уведомява, че всички в компанията очакват Фернан да му повери управителския пост.

Али настоява Ейлюл да го придружи на срещата с баща му.

Фернан заявява на Али, че не одобрява новата му приятелка.

Булут чува разговор между Фернан и Али, в който Фернан споделя на своя наследник, че ще му завещае всичко, което е постигнал. Али порицава Фернан. Заявява, че няма нужда да прави опит да се сближат. Припомня, че Фернан никога не се е държал с него като със свое дете и отдавна е пропуснал възможността да бъде негов ментор в живота.

Али утешава приятелката си да не взема насериозно думите на баща му.

След приема, на който Мелек свири, Булут ѝ предлага да я откара до дома ѝ. Тя приема. Булут е привлечен от нея. Кани я на среща. Обещава да я посети в местно заведение.

Али пропимня на чичо се Решат, че и той сред жертвите на арогантното поведение на Фернан.

Мелек е щастлива, когато вижда Булут в кафенето, в което се среща с приятелите си. В края на вечерта Булут разкрива на Мелек, че има рожден ден. Настоява да се срещнат отново. Тя обаче признава, че това е невъзможно, тъй като скоро напуска Истанбул и се завръща в родното си село.

Али вижда Мелек. Мелек подозира, че той я следи. Изненадана е, когато разбира, че приятелката му Ейлюл е новата им съквартирантка.

Сагачък, Измир

Бащата на Мелек е щастлив да я посрещне у дома. Предлага ѝ да ѝ намери работа като учителка. Мелек с носталгия си спомня за срещата си с Булут. Изненадана е, когато го вижда, докато се разхожда по крайбрежието. Двамата прекарват деня заедно и се сближават. Булут подарява бижу на Мелек.

Али прави романтични жестове за Ейлюл. Моли я винаги да бъде до него.

Мелек признава на Гьокче, че изпитва силни чувства към Булут.

По време на разходка в гората, Мелек отвежда Булут в едно бунгало. Двамата прекарват нощта заедно.

bTV: Хитови турски и американски сериали завладяват българския ефир

23 дек. 2018
Турски сериали
fresh

Какво ново в Ефира на БТВ – ето какво може да гледате и в кой час.
BTV Media Group - Канали-какво ново?

► Нови епизоди от дванадесети сезон на турския сериал “Опасни улици” – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 18:00 до 19:00 часа.

► По-дълги епизоди от турския сериал “Искрите на отмъщението” – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 20:00 до 21:30 часа.

► Нов турски сериал “Горчива любов” (Aci Ask) – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 21:30 до 22:30 часа.

► Нов трети сезон на немския сериал “Алиса в страната на любовта” – от 04-и януари (петък), всеки делник от 16:00 до 17:00 часа.

► Нов втори сезон на турския сериал “Любов от втори опит” – от 07-и януари (понеделник), всеки делник от 13:30 до 15:00 часа.

► Повторение на осми сезон на американския сериал “Дневниците на вампира” – от 09-и януари (сряда), всеки делник от 01:00 до 02:00 часа.

bTV Action:

► Повторение на пети сезон на американския сериал “Стрелата” – от 08-и януари (вторник), всеки делник от 19:00 до 20:00 часа с повторения от 01:00 до 02:00 часа и от 10:00 до 11:00 часа.

► Нов американски сериал “Неизвестният” – от 08-и януари (вторник), всеки делник от 20:00 до 21:00 часа.

bTV Comedy:

►  Повторение на първи сезон на руския сериал “Любимци” – от 03-и януари (четвъртък), всеки делник от 18:00 до 19:00 часа с повторения от 12:00 до 13:00 часа.

bTV Lady:

► Повторение на първи сезон на италианския сериал “Салон за красота: Ново начало” – от 05-и януари (събота), всяка  събота от 18:00 до 20:00 часа с повторения в неделя от 08:00 до 10:00 часа сутринта.

► Повторение на първи сезон на италианския сериал “Убежище от грехове” – от 05-и януари (събота), всеки уикенд от 23:00 до 00:30 часа.

► Повторение на трети сезон на немския сериал “Клиника край езерото” – от 07-и януари (понеделник), всеки делник от 19:00 до 20:00 часа с повторения от 09:00 до 10:00 часа.

► Повторение на испанския сериал “Шест сестри” – от 10-и януари (четвъртък), всеки делник от 00:30 до 01:30 часа.

“Законът на любовта” с нов час на излъчване по BG ON AIR

02 дек. 2018
Турски сериали
fresh

Законът на любовта
Нов час на излъчване…

BG ON AIR мести хитовия бразилски сериал “Законът на любовта”…

Считано от понеделник (26-и ноември) поредицата ще се излъчва вече всеки делник от 13:15 до 14:15 ч., като ще започва един час по-рано (напомняме Ви, че до днес тя вървя между 14:15 и 15:15 ч.).