Турски сериали

Турски сериали kategorisine ait haberler listeleniyor.

Как ще се казва новият сериал по bTV

20 дек. 2020
Турски сериали
fresh

Безмилостен град

Ясен е сериалът, който ще заеме мястото на приключилия миналата седмица турски хит „Завинаги“. bTV завърта всеки делничен ден от 20 часа поредицата „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul). Излъчването ще започне от 4 януари (понеделник) от 20.00 часа.

„Безмилостен град“ или в оригинален превод – „Жестокият Истанбул“, се излъчва в родната си Турция от април 2019 до юни 2020 г. Съдържа 39 оригинални епизода от по 120 минути и има два сезона.

„Безмилостен град“ събира някои от най-известните лица на турската телевизия, които сме гледали и в България. Сред тях са Фикрет Кушкан („Златната клетка“), Дениз Уур („Фалшива принцеса“ и „Огледален свят“), Мине Тугай („Времето лети“, „Кварталът на богатите“ и „Твоят мой живот“), Озан Долунай („Висше общество“), Бахар Шахин („Моят живот“), Идрис Неби Ташкан („Г-жа Фазилет и нейните дъщери“) и други.

Сериалът разказва историята на Сехер (Дениз Уур) и нейните три пораснали деца, с които тя се мести да живее в Истанбул.Тя започва работа като прислужница в имението на известния бизнесмен Агах Карачай (Фикрет Кушкан), но това е само привидната причина за преместването ѝ. В основата на всичко стои Джерен (Бахар Шахин) – една от двете ѝ дъщери, която в амбицията си да се спаси от бедния живот в малкия град и успява с хитрост да си уреди брак с един от синовете в голямото и заможно семейство Карачай в Истанбул. Тя запазва това в тайна от всички до деня на сватбата си. Подробността, която обаче Джерен не знае и която ще ѝ струва много скъпо, е, че докато смята, че ще се омъжи за красивия Дженк (Озан Долунай), всъщност е подготвяна за съпруга на неговия братовчед, тежко болният Недим (Беркер Гювен), който е прикован на инвалидна количка. Всичко се обърква още повече, когато Сехер научава, че не е дошла в Истанбул, за да работи, а за да „продаде“ дъщеря си.

Свалят от екран „Дума на честта“

05 ное. 2020
Турски сериали
fresh

Пореден сериал пада жертва на ниските рейтинги в Турция! „Дума на честта“ (Şeref Sözü) е заглавието, което не успя да привлече очаквания висок интерес и се провали, поради което ще бъде финализирано преждевременно. Развръзката на драмата, оглавявана от Толгахан Сайъшман, ще бъде показана по ShowTV още тази сряда, 4 ноември, в едва 4-тия ѝ епизод.

Още със старта си „Дума на честта“, продуциран от Tims&B Productions, отчете нисък рейтинг от 2%. Ръстът, който отбеляза с втората си серия и с който се доближи до три пункта и половина, се оказа мимолетен, тъй като с третата си миналата седмица сериалът отново рухна. Катастрофално е представянето му сред интелигенцията – под 2%. Уви, подобни крайно незадоволителни резултати не позволяват на екипа да продължи работа по проекта, тъй като закономерно постъпващите приходи от реклами са недостатъчни.

„Şeref Sözü“ бе един от най-мащабните и обещаващи нови сериали този сезон в южната ни съседка. Освен със звездния си каст, драмата блестеше и с огромно плато, построено на остров в Турция специално за заснемането ѝ. Уви – напразно…

Почукай на вратата ми – Турски сериал

27 окт. 2020
Турски сериали
fresh
Сериалът, бележещ завръщанията на екран на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин – „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), стартира в Турция на 1 юли! Обещаващото лятно заглавие, продуцирано от компания MF Yapım, ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турския канал FOX. Всички подробности около новата романтична комедия научавате в следващите редове!
Освен Ханде Ерчел, позната в България от „Слънчеви момичета“, „Любовта не разбира от думи“ и „Черната перла“, и Керем Бюрсин, чиято звезда изгря във „В очакване на слънцето“ и когото сме гледали у нас в „Сърцето на града“, в актьорския състав на „Почукай на вратата ми“ ще видим още Неслихан Йелдан („Цвете от изтока“, „Сезонът на черешите“ и „Завинаги“), Биге Йонал, Еврим Доан, Исмаил Еге Шашмаз, Анъл Илтер, Мелиса Дьонгел, Чааръ Чътанак, Елчин Афаджан, Ситаре Акбаш, Башак Гюмюлджинелиоулу, Алиджан Айтекин, Сарп Бозкурт, Ахмет Сомерс, Дорукхан Кенгер, Илкяз Арлан и Сибел Мелек Арат.
Режисьор на „Почукай на вратата ми“ е Ендер Мъхлар, известен с работата си по „Навсякъде ти“ (Her Yerde Sen), а сценарист е Айше Юнер Кутлу, участвала в написването на „Свободен дух“ (Erkenci Kuş). Музикалните теми, които ще съпровождат сериала, пък са композирани от Джем Йоет, работил по-рано по „Малки убийства“, „Свободен дух“ и „Една семейна история“.
В основата на сюжетното развитие в „Почукай на вратата ми“ стои Еда (Ханде Ерчел) – девойка, възлагаща всички надежди за бъдещето си на образованието си. Работейки като цветарка, за да се препитава, докато учи, Еда ще остане разочарована, щом разбере, че стипендията за образованието ѝ в чужбина бива прекъсната. Точно в този труден за нея момент тя среща Серкан (Керем Бюрсин) – млад бизнесмен, който ѝ предлага да поеме разходите по следването ѝ при едно условие – за два месеца да я представя пред обкръжението и семейството си като своя годеница. Колкото и против да е, Еда се съгласява и така двамата със Серкан поемат по път без връщане назад, в който любовната им игра постепенно ще стане реалност.

Дума на честта – Сериал

27 окт. 2020
Турски сериали
fresh

Толгахан Сайъшман ще продължи да радва милионите си фенове и през новия телевизионен сезон 2020-2021 г.! Един от най-известните турски актьори ще оглави новия сериал „Дума на честта“ (на турски Şeref Sözü), чиято премиера е насрочена за 14 октомври. Обещаващата и дългоочаквана драма ще се излъчва всяка сряда вечер в ефира на турската ShowTV. Повече подробности научавате в следващите редове!

Зад реализацията на „Дума на честта“ застава продуцентското дуо Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, директори на компания Tims&B Productions. Режисьор ще бъде Джевдет Мерджан, известен с работата си по хитове като „Гордата Аси“ (Asi), „Огнено сърце“ (Gönülçelen), „Момичето, което обичах“ (Bir Çocuk Sevdim) и „Твоят мой живот“ (Paramparça). Сценарият пък е поверен на Еда Тезджан, написала по-рано „Любовта не разбира от думи“ (Aşk Laftan Anlamaz), „Сърцебиене“ (Kalp Atışı) и „Вятърничав“ (Hercai).

Освен Толгахан Сайъшман в актьорския състав на „Дума на честта“ фигурират още силни имена като Суде Гюлер, Хюлия Дарджан („Млечният път“ и „Дила“), Арас Айдън („Сезонът на черешите“ и „Любов на инат“), Йойкю Челик („Огнено сърце“), Мелтем Гюленч („Слънчеви момичета“), Умут Курт („Огнено сърце“), Топрак Саалам („Приказка за Бодрум“), Бюлент Дюзгюноулу („Твоят мой живот“, „Семейни тайни“ и „Навсякъде ти“), Мерт Явузджан („Незабравима“ и „Горчиво и сладко“), Хюлия Шен („Малки жени“ и „Моят живот“), Назлъ Четин, Съла Коркмаз, Бегюм Алънджа, Сахра Гюмюш и Гьоркем Тюркеш.

В основата на сюжетното развитие в „Şeref Sözü“ стои семейство Адабейли, притежаващо остров, на който е установило свой собствен порядък. Главата на рода – Джихан (Толгахан Сайъшман), е сгоден за Ясемин (Йойкю Челик). В деня на сватбата им обаче Джихан получава обаждане от Ливан, което преобръща живота му и този на цялото му семейство наопаки. Настъпва моментът, в който Джихан трябва да спази дадената си преди години дума на човека, спасил живота му. А именно – да се погрижи за неговата дъщеря Ирфа (Суде Гюлер), изпаднала сама в ситуация без изход с новороденото си дете.

За заснемането на „Дума на честта“ цял остров бе превърнат в снимачна площадка. За първи път в историята на турската телевизия бе създадено плато с площ от 480 000 кв. м., на което ще се развиват събитията в сериала.

 

Нов премиерен сериал по bTV – Сълзи от рая

05 май 2019
Турски сериали
fresh

Сълзи от рая - Нов сериал
Сълзи от Рая(Cennet’in Gözyaşları), който стартира на 16-и май (четвъртък) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV. В поредицата се разказва за Дженет, която е изоставена като бебе и се бори сама с живота, търсейки отчаяно майчина любов. Възпитана от баба си, тя няма много, освен един добър приятел, който изгубва заради инцидент. Години по-късно, въпреки тъжното си минало, Дженет се бори да се превърна в най-добрата студентка по архитектура. След дипломирането майката на приятелката ѝ Мелиса ѝ предлага работа в мечтаната от Дженет фирма. Там тя среща Селим – приятелят от детството, който е забравила. Тяхната връзка не се нрави на майката на Мелиса, която планира да ожени дъщеря си за Селим. Когато открива родилен белег на ръката на Дженет – същият като на бебето, изоставила преди 20 години, майката на Мелиса прави всичко възможно да се отърве от Дженет. Главните роли в Сълзи от Рая са поверени на Берк Атан (Саваш от „Слънчеви момичета), Алмида Ада (Част от мен), Есра Ронабар, Юсуф Акгюн (Огледален свят), Зехра Йълмаз и други.

bTV с нов турски сериал премиера в Българския ефир

04 май 2019
Турски сериали
fresh

Втори шанс сериал по бТВ
ЕКСКЛУЗИВНО: bTV завърта нов турски сериал…

Драмата „Втори шанс“ (Kalbimdeki Deniz) стартира на 07-и май (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч. по bTV, на мястото на „Всичко може да се случи“.

„Втори шанс“ се излъчва в Турция от октомври 2016 г. до март 2018 г. и съдържа 60 оригинални епизода.

Главните роли се изпълняват от Йозге Йозберк („Пламъкът на сърцето“), Кутси, Йешим Джерен Бозоолу („Моят живот“), Себахат Кумаш, Девин Йозгюр Чънар, Хакан Ератик и др.

Сериалът разказва историята на Дениз (Йозге Йозберк) – млада семейна жена, която има всичко, за което всяка друга би си мечтала. Внезапно обаче съпругът ѝ изчезва безследно и тя остава сама с болния си баща и двете си деца. Дениз загубва всичко, което някога е имала, а дните ѝ се превръщат в борба за оцеляване… докато не среща Мират (Кутси), който я спасява и повежда отново по пътя на любовта. Дали надеждата и куражът могат да възродят силата на обичта – разберете в епизодите на сериала „Втори шанс“…

Източник: ТВ Програмата

Днес в Горчива любов – Премиера

02 ян. 2019
Турски сериали
fresh

Горчива любов премиера

Ето какво ще се случи в горчива любов
Мелек закъснява за концерт. Уверява баща си, че ще се справи успешно с последните си изпити.

Шофьорът на Булут го уведомява, че всички в компанията очакват Фернан да му повери управителския пост.

Али настоява Ейлюл да го придружи на срещата с баща му.

Фернан заявява на Али, че не одобрява новата му приятелка.

Булут чува разговор между Фернан и Али, в който Фернан споделя на своя наследник, че ще му завещае всичко, което е постигнал. Али порицава Фернан. Заявява, че няма нужда да прави опит да се сближат. Припомня, че Фернан никога не се е държал с него като със свое дете и отдавна е пропуснал възможността да бъде негов ментор в живота.

Али утешава приятелката си да не взема насериозно думите на баща му.

След приема, на който Мелек свири, Булут ѝ предлага да я откара до дома ѝ. Тя приема. Булут е привлечен от нея. Кани я на среща. Обещава да я посети в местно заведение.

Али пропимня на чичо се Решат, че и той сред жертвите на арогантното поведение на Фернан.

Мелек е щастлива, когато вижда Булут в кафенето, в което се среща с приятелите си. В края на вечерта Булут разкрива на Мелек, че има рожден ден. Настоява да се срещнат отново. Тя обаче признава, че това е невъзможно, тъй като скоро напуска Истанбул и се завръща в родното си село.

Али вижда Мелек. Мелек подозира, че той я следи. Изненадана е, когато разбира, че приятелката му Ейлюл е новата им съквартирантка.

Сагачък, Измир

Бащата на Мелек е щастлив да я посрещне у дома. Предлага ѝ да ѝ намери работа като учителка. Мелек с носталгия си спомня за срещата си с Булут. Изненадана е, когато го вижда, докато се разхожда по крайбрежието. Двамата прекарват деня заедно и се сближават. Булут подарява бижу на Мелек.

Али прави романтични жестове за Ейлюл. Моли я винаги да бъде до него.

Мелек признава на Гьокче, че изпитва силни чувства към Булут.

По време на разходка в гората, Мелек отвежда Булут в едно бунгало. Двамата прекарват нощта заедно.

bTV: Хитови турски и американски сериали завладяват българския ефир

23 дек. 2018
Турски сериали
fresh

Какво ново в Ефира на БТВ – ето какво може да гледате и в кой час.
BTV Media Group - Канали-какво ново?

► Нови епизоди от дванадесети сезон на турския сериал „Опасни улици“ – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 18:00 до 19:00 часа.

► По-дълги епизоди от турския сериал „Искрите на отмъщението“ – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 20:00 до 21:30 часа.

► Нов турски сериал „Горчива любов“ (Aci Ask) – от 02-и януари (сряда), всеки делник от 21:30 до 22:30 часа.

► Нов трети сезон на немския сериал „Алиса в страната на любовта“ – от 04-и януари (петък), всеки делник от 16:00 до 17:00 часа.

► Нов втори сезон на турския сериал „Любов от втори опит“ – от 07-и януари (понеделник), всеки делник от 13:30 до 15:00 часа.

► Повторение на осми сезон на американския сериал „Дневниците на вампира“ – от 09-и януари (сряда), всеки делник от 01:00 до 02:00 часа.

bTV Action:

► Повторение на пети сезон на американския сериал „Стрелата“ – от 08-и януари (вторник), всеки делник от 19:00 до 20:00 часа с повторения от 01:00 до 02:00 часа и от 10:00 до 11:00 часа.

► Нов американски сериал „Неизвестният“ – от 08-и януари (вторник), всеки делник от 20:00 до 21:00 часа.

bTV Comedy:

►  Повторение на първи сезон на руския сериал „Любимци“ – от 03-и януари (четвъртък), всеки делник от 18:00 до 19:00 часа с повторения от 12:00 до 13:00 часа.

bTV Lady:

► Повторение на първи сезон на италианския сериал „Салон за красота: Ново начало“ – от 05-и януари (събота), всяка  събота от 18:00 до 20:00 часа с повторения в неделя от 08:00 до 10:00 часа сутринта.

► Повторение на първи сезон на италианския сериал „Убежище от грехове“ – от 05-и януари (събота), всеки уикенд от 23:00 до 00:30 часа.

► Повторение на трети сезон на немския сериал „Клиника край езерото“ – от 07-и януари (понеделник), всеки делник от 19:00 до 20:00 часа с повторения от 09:00 до 10:00 часа.

► Повторение на испанския сериал „Шест сестри“ – от 10-и януари (четвъртък), всеки делник от 00:30 до 01:30 часа.

„Законът на любовта“ с нов час на излъчване по BG ON AIR

02 дек. 2018
Турски сериали
fresh

Законът на любовта
Нов час на излъчване…

BG ON AIR мести хитовия бразилски сериал „Законът на любовта“…

Считано от понеделник (26-и ноември) поредицата ще се излъчва вече всеки делник от 13:15 до 14:15 ч., като ще започва един час по-рано (напомняме Ви, че до днес тя вървя между 14:15 и 15:15 ч.).